Winter time

     Bude to asi tou zimou, že poslednú dobu už ani nevychádzam z domu. Každý, kto so mnou trávi aspoň nejaký čas, si určite všimol, že môj každodenný outfit tvoria tepláky, veľké voľné triko a mikina. Mojím favoritom sa stál teplákový overal, ktorý často vystrieda moje milované tepláky. Viete ten pocit, keď Vám po každé, čo sa zohnete či natiahnete, nefúka na kríže, je na nezaplatenie. Áno, musím uznať, tieto mrazivé a tmavé chladné dni zo mňa vytvorili regulérneho medveďa. Najradšej som doma, zababušená v teplom domácom úbore pri teplom čajíku a nevychádzam, pokiaľ to nie je nevyhnutné. Nehovoriac o tom, že každú chvíľu zívam a sem-tam si aj "schrupnem". Pokojne by som mohla byť definovaná ako medveď.




     Dní kedy som bola každý  deň špičkovo upravená sú preč. V takejto zime nemám chuť na žiadne prípravy, snažím sa len rýchlo odbehnúť, vybaviť šikovne, čo je potrebné a rýchlo späť domov do tepla. No keď už viem, že mám toho na práci či vybavovaní viacej a musím vyliezť z mojej nory, snažím sa aspoň trocha nalíčiť a upraviť. Práve taký deň bol predo mnou, tak som si povedala, že sa upravím , však pomaly už ani neviem aké kúsky oblečenia mám. Tak som troška prevetrala môj šatník a vybrala som sa po vybavovačkách. Skvelé bolo, že môj priateľ mal voľno a mohol mi s tým pomôcť. Čo bolo ešte viac ako skvelé, že mal so sebou svoj nový foťák.

     Prednedávnom predal svoj pôvodný foťák . Ako bola to skvelá mašinka, kvalitná zrkadlovka, s ktorou robil parádne fotky. No, čo nebolo až tak praktické, že bol dosť veľký. Nemal chuť ho nosiť na žiadne výlety či akcie, lebo zaberal veľa miesta. Nový parádny Canon G9X, je praktický malý štýlový foťák s parametrami a kvalitou ešte lepšou, ako bola jeho enormne veľká zrkadlovka. Pár fotiek urobil aj pomocou analogového fotoaparátu Olympus. Tak sme si spoločne zaspomínali na staré časy, kedy sme s očakávaním čakali na fotky kým sa vyvolali.
 










     Celé mi to hrálo do karát, že mal fotoaparáty so sebou. Popri mojich povinostiach mi urobil pár fotiek, vďaka ktorým Vám môžem ukázať, čo volím na seba v takýchto dňoch. Môj outfit nebol ničím extra výnimočný. Klasický všedný ležérny štýl. Zvolila som boyfriendove jeansy v kombinácii s vysokými členkovými čižmičkami. Olivový nátelník a kožená bundička s teplou kožusinovou vestičkou na vrch. Snažila som sa oživiť tento outfit aspoň nejakými farbami, preto som to doplnila limetkovou kabelkou. Pre viac farieb som volila svieži makeup s malinkovým rúžom. Štipku si oživiť tieto pochmúrne dni aspoň takouto formou.


     Aby to nevyzeralo, že len môj drahý urobil službičku mne, tak musím dodať, že aj on bol nadšený, lebo chcel otestovať nový foťák a jeho jednotlivé funkcie. Teda môžem povedať, že sme zabili dve muchy jednou ranou.

CONVERSATION

1 komentárov:

Instagram

Follow Me: