Móda v mojom podaní

Môj prvý článok bude venovaný móde.
     Myslím, že každé dievča sa svojím spôsobom zaujíma o módu. Cieľ je jednoduchý: a to cítiť sa pekná, upravená, príťažlivá, šarmantná... To, čo si volíme každé ráno na seba, je istá voľba vyjadrenia samej seba. Jedná vyjadruje svoj športový, ale predsa trendy štýl svojimi komfortnými teniskami, ďalšia volí tzv ,,biznis štýl,, v kombinácii dokonalého kostýmu s elegantnými ihličkami, iná zas nosí ležérny štýl vkusných džínsov a koženky.
     Keď si to celé obrátim na seba, môžem naisto povedať, že sa neriadim iba jedným štýlom. V mojom šatníku  natrafíš na viacero kategórií.

     Primárne by som spomenula konzervatívny biznis štýl. Priliehavý kostým, moderný strih rozšírených nohavíc alebo zaužívaná suknička po kolená  s vyšším pásom v kombinácii s pekne strihaným sačkom. Do celého outfitu  by som zakomponovala pekne vypasovanú bielu košieľku. Obuv by som volila dvojakú. K nohavicovému kostýmu sa podľa mňa určite najviac hodia špicaté ihličkové lodičky, naopak ku sukničkovému kostýmu by som volila skôr lodičky s otvorenou špičkou. Čo sa týka doplnkov, nepoužila by som nič výrazné, možno perličkové náušničky, keď vôbec. Kabelka, ktorá drží svoj tvar, napríklad niečo v štýle Hermes-Birkin by určite zvýraznila charakter celého outfitu . Tento štýl nie je žiadna novinka. Dovolím si tvrdiť, že je stále aktuálny v móde. Tento štýl dodáva dámam ženskosť, eleganciu, zvýraznenie krivok a čo je hlavne zaručené, týmto outfitom nič nepokazíš.
     Ako ukážku som si pripravila niečo z môjho šatníka:




     Momentálne si osvojujem športový štýl. Musím uznať, že ma nadchol terajší hit bombery, parádnych a hlavne pohodlných tenisiek, šiltovka či boyfriendove džínsy. Ustavične som preferovala elegantne oblečenie, topánky na podpätku a celkovo viac ten ladný štýl. No každým dňom sa v mojom šatníku vyskytuje čoraz viac oblečenia v športovom nádychu. Tuším, že práve ten komfort ma na tomto štýle uchvátil najviac. Cítim sa pohodlne a napriek tomu kráčam s módou.
Malá ukážka:




     Nasledovnú kategóriu neviem presne pomenovať a zaradiť, ale určite podľa môjho opisu budete vedieť, o čom hovorím. Je to taký ten rockový-sexy štýl. V tomto outfite privoláte  pozornosť. Napasované skinny džínsy, kožené, dierované ... k tomu nejaký ten extravagantný vršok s hlbším výstrihom alebo s holým bruškom,  alebo v prípade skvelej postavy brallete. Ako bundičku by som k tomu zvolila koženku a dotvorila ihličkovými čižmami so sárou až nad kolena. Celý tento outfit si viem predstaviť aj s koženou mini sukničkou alebo jednoliatymi šatkami po kolená. Zvyšné prvky by som aplikovala, ako som uviedla vyššie. V tomto prípade by som volila aj šperky, nič masívne skôr jednoduché retiazkové náhrdelníky rôznej dĺžky.
Pre tento štýl ešte nemám veľa kúskov, ale ponúkam aspoň  niečo málo na ukážku:



    Odevom vyjadrí človek veľmi veľa. Netvrdím, že je to vždy práve skvelá vec, nakoľko niekedy práve oblečenie vyjadruje sociálne rozdiely. No ja trvám na tom, že človek sa dokáže fenomenálne obliecť aj za neveľa peňazí. Vždy tvrdím, že nie je šikovnosť sa dobre obliecť, keď na to máš, ale naopak, obdivuhodne je byť božsky oháknutý,  keď tvoj rozpočet je obmedzený na minimum.

     A čo vy? Aké štýly sa páčia Vám? Možno Vás nezaujalo práve to, čo sa páči mne, veď predsa, ako sa hovorí 100 ľudí 100 chutí. Napíšte do komentárov, čo radi nosíte vy .

     V následujúcom článku nadviažem na tému MÓDA a popíšem Vám, kde najradšej nakupujem a čo ma to stojí.


     Lauri´s

CONVERSATION

2 komentárov:

  1. A co tak teplaky a tenisky?? To nosis?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj,jasne tepláky sú neodmysliteľná súčasť môjho šatníka. Zvyknem odbehnúť na rýchlu kávu, niečo rýchlo kúpiť či vybaviť práve v teplákoch v kombinácii s teniskami, teda jasne nosievam a veľmi často :)

      Odstrániť

Instagram

Follow Me: